SalesforceCRM används av Marknad, Medlem, FoP, Ekonomi, Givarservice och ligger i molnet. Det är ett system för insamling primärt och ligger i molnet hos Salesforce.

Nytt för 2024:

Den 3:e februari 2025 kommer vi att gå live med den fulla instansen där samtliga områden ovan kommer arbeta i Salesforce.

inloggningssida/länkhttps://radda-barnen.my.salesforce.com/

Inloggning: via SSO

Ny användare/konto:

I dagsläget behöver användare Salesforce Authenticator installerad på sin telefon samt kopplad till sitt konto för att kunna genomföra MFA verifiering vid inloggning. Ibland kan appen ta tid på sig att svara eller i vissa lägen inte få upp någon notifiering. Användaren kan då klicka på länk för annan verifieringsmetod och manuellt skriva in den sifferkombination som visas i Salesforce Authenticator appen.

System/applikation

Salesforce CRM

Systemägare

Ej fastställt

Supportkontakt/Eskaleringspunkt

Teknisk förvaltare

L1 support

Superuser

L2 support

Teknisk förvaltare

L3 support

leverantör

Klass

Standard

SLA

Ej fastställt

Länk till ev dokumentation

https://trailblazers.salesforce.com/

Länk till ev utbildnings doc.

https://trailblazers.salesforce.com/

Roll i förvaltning
Namn
Super User FoP
Nichlas Hellmark
Super User Givarservice
Karoline Karadaki (vakant)
Super User Marknad
Åsa Thunqvist (vakant)
Super User Medlem
Tyler Gniewotta
Super User Ekonomi
Ulrika Westin
Systemadministratör
David Häggmark
Produktområdesansvarig
Jim Kollevik