DeepL är en applikation för att översätta texter. Applikationen används av PLK/jämstäldhetsarbetsgruppen och Charlieredaktörer.

Användargruppen består i första hand av våra huvudredaktörer, behöver våra användare översättningshjälp så ska de första hand vända sig till huvudredaktören på avdelningen. Vi kommer i nuläget inte dela ut fler licenser.

Beslut finns att enbart webb versionen används, dvs ingen installation behövs på användarens dator. Det är inte tillåtet att använda gratislicensen från DeepL.

System/applikation

DeepL PRO

Systemägare

COO

Jon Björk

Supportkontakt/eskaleringspunkt

Produktområdesansvarig/Produktägare

Hanna Kjellberg /Elin Muz

L1 support

Verksamhetsnära förvaltare

RB Support

L2 support

leverantör

Hanna Kjellberg/ Elin Muz

L3 support

leverantör

DeepL

Klass

Standard

SLA

Ej fastställt

Länk till ev dokumentation

via leverantörens webbsida

Länk till ev utbildnings doc.

N/A