Om du har en faktura att godkänna eller attestera i Agresso så når du den via knappen tasks.

Klicka därefter på fakturan för att granska den.

Längst ner på sidan kan du fylla i din kontering, börja med att byta ut dummykonto 11200 mot ett konto som matchar produkt/tjänst.

Tips!

Det går att skriva i fälten, så om det t.ex. är en tågbiljett så kan du skriva ordet train och Agresso kommer då att föreslå konton med ordet train i namnet.

Efter kontot så fyller du i ditt kostnadsställe, projekt, sof, drc och activity. Därefter bockar du i checkboxen till vänster, trycker approve så att det står *approve* under status och slutligen save