Ibland är man osäker på vilket projekt man ska ange, då kan det vara bra att se vilka projektkoder som finns att välja på för ditt kostnadsställe.

Klicka på de tre prickarna vid project för att få upp sökrutan

Därefter klickar du på search utan att skriva någonting, så kommer du få upp enbart de projektkoder som är kompatibla med kostnadsstället:

Välj sedan projektkod ur resultaten:

Samma sak fungerar med sof, drc och activity. Man får enbart upp sådant som är kompatibelt med föregående värde, så om man klickar på de tre prickarna vid sof och sedan search så kommer enbart sof-koder som är kompatibla med projektet upp i resultaten.

När du fyllt i alla fält så bockar du i raden, väljer approve och slutligen save.