För supportärenden relaterat till analysplattformen tas detta i första hand till Produktområdesansvarig. När Produktområdesansvarig inte kan nås och ärendet brådskar kan Rädda Barnens FirstLine vända sig till våra leverantörer för support. Vi har överenskommelser med dessa om support - även om det under semestertider kan dröja något längre än vanligt.

För BackEnd - Laddningar av data, databas, datalager i Azure kontakta Nordicstation

I förstahand

Supportmejl: support@nordicstation.com

I andra hand

Utvecklare: André Sandin, Andre.Sandin@nordicstation.com

I tredje hand

Team lead: Jacob Torén, Jacob.Toren@nordicstation.com

För FrontEnd - Laddningar av rapporter PowerBI, mm.

I första hand

Supportmejl: support@numberskills.se

I andra hand

Arkitekt och BackEnd utvecklare: pontus.haglund@numberskills.se

I tredje hand

Rapportutvecklare: Mathilda.Backman@rb.se